logo

Szamóca Medica

A Szamóca Diagnózis elemeinek – természetesen legfőképpen az orvosi vizsgálatnak – az eredményeként, gyakran olyan akut, vagy látens egészségügyi okokat találunk, amelyek megszüntetése, elengedhetetlen a fejlesztés megkezdéséhez, mivel a pedagógiai tünetek mögött egészségügyi probléma okozta gátló tényező áll.

A pedagógiai tünetek, leggyakrabban az alábbi egészségügyi szakterületekkel hozhatóak kapcsolatba:

doctor-girl-mom-mf

  • Fül-orr-gégészet
  • Szemészet,
  • Gyermek neurológia,
  • Gasztroenterológia,
  • Belgyógyászat,
  • (Alternatív gyógyászat)

Az orvosi terápia célja, hogy a hagyományos, valamint a homeopátiás orvoslás eszközével egészségügyi szempontból meggyógyítsák gyermeket. Csak egészségügyi szempontból gyógyult gyermeknél kezdhető meg a fejlesztés.

A szülő, döntésének megfelelően saját orvosához, vagy a Szamóca által javasolt szakemberhez tud fordulni.

Az orvosi eljárások nem mindegyike kellemes. Megéri azonban megszüntetni a gócpontokat.

Az egyik leggyakoribb oka a fejlődésben való lemaradásnak például az arcüregben lerakódott váladék. Ez a váladék ugyanis, megnehezíti a gyerekek beszédértését, mivel a hangok rezonálása megváltozik a lerakódás miatt. A váladék feloldása (Proetz kezelés) megszűnteti az okot, a fejlesztéssel (Szamóca Tanoda, Szamóca Szeminárium, Szamóca Pszico-Fittness) behozzuk a lemaradást.

Facebook

Kérdezz most!Email cím (kötelező)

Üzenet

Újdonságok

Jártál már a Szamóca ház weblapján? www.szamoca-gyermekcentrum.hu

Hírlevél
Szamóca Ház ajánlatai

Rólunk írták

Köszönjük Szamóca! Dóri lányommal rengeteg egészségügyi problémánk volt. Főleg felső légúti, orrfolyásos, megfázásos. Aztán, ahogy megkezdtük az iskolát, éreztük, hogy nagyon fáradt. Kedvetlen lett. Láttuk, hogy nehezére esik a tanulás. Nem is gondoltunk rá, hogy mindez a felső légúti problémákkal függ össze….bővebben

 —————

Nagyszerű, amit csináltok. A Szamóca Diagnosztika hitelessége és gyermek centrikussága egyedülálló. Sok helyen jártunk Annával. A kislányom kicsi kora óta nehezen kezelhető, magába forduló. Ez az oviban is így volt. …bővebben

 —————

www.facebook.com/SzamocaDiagnosztika

Szamóca Képgaléria

Rendezvények

Rendezvények

Partnereink