logo

Ingyenes első találkozó! Ismerjük meg egymást!

A bizalom a legfontosabb feltétele annak, hogy a gyermekekkel sikeres diagnosztikai és fejlesztési munkát tudjunk végezni. A bizalomnak, elsősorban a gyermek és a szakember között kell kialakulnia, de legalább olyan fontos, hogy a szülők is biztonságban tudják a gyermeküket.

A biztonság érzete sok tényezőből adódik össze. Része ennek a szakmaiság, az ajánlás, a hírnév, de a személyes benyomásnál és az abból fakadó szimpátiánál egyik elem sem meghatározóbb.

Kedves szülők, kérem, gyertek el hozzánk egy kötetlen, díjmentes, ismerkedő beszélgetésre, hogy el tudjátok dönteni, bennünket tiszteltek-e meg a bizalmatokkal és ránk bízzátok-e gyermeketek felmérését, fejlesztését.

szabo_monika_szamoca

Szabó Mónika Szamóca

 

 

A beszélgetés során, kicsit megismerjük egymást és elkezdjük feldolgozni a gyermek anamnézisének szülői interjúval összeállítható vetületét.

A beszélgetés során kötelezettségek nélkül, bármikor dönthetsz úgy, hogy máshol keresed a nektek való segítséget. Ha így tennél, akkor megköszönjük, hogy szántál ránk időt és találkozhattunk.

Ugyanakkor biztosak vagyunk benne, hogy a Szamóca (MdDF) módszer, a helyszín, a kollegáink által sugárzott energia és szakértelem nektek is tetszeni fog.

Facebook

Kérdezz most!Email cím (kötelező)

Üzenet

Újdonságok

Jártál már a Szamóca ház weblapján? www.szamoca-gyermekcentrum.hu

Hírlevél
Szamóca Ház ajánlatai

Rólunk írták

Köszönjük Szamóca! Dóri lányommal rengeteg egészségügyi problémánk volt. Főleg felső légúti, orrfolyásos, megfázásos. Aztán, ahogy megkezdtük az iskolát, éreztük, hogy nagyon fáradt. Kedvetlen lett. Láttuk, hogy nehezére esik a tanulás. Nem is gondoltunk rá, hogy mindez a felső légúti problémákkal függ össze….bővebben

 —————

Nagyszerű, amit csináltok. A Szamóca Diagnosztika hitelessége és gyermek centrikussága egyedülálló. Sok helyen jártunk Annával. A kislányom kicsi kora óta nehezen kezelhető, magába forduló. Ez az oviban is így volt. …bővebben

 —————

www.facebook.com/SzamocaDiagnosztika

Szamóca Képgaléria

Rendezvények

Rendezvények

Partnereink